Šestnáctý březnový den měl pro hodonínskou pobočku slavnostní nádech. Za vynikající výsledek v motivační soutěži Pobočka měsíce získali právě hodonínští pozvání na luxusní večeři o pěti chodech, která se uskutečnila právě v tento den v restauraci La Rivolta.

Regionální ředitelka Pavla Nováková, regionální manažerka Lucie Fonioková, asistentka Kristýna Bravencová , obchodní manažerka Lucia Glosová a makléři Zuzana Glosová, Jaroslav Štěpán, Petr Ilčík a Petr Klíma začali slavnostní menu paštikou z husích jatýrek, italským rajčatovým krémem se sýrovým toastem a bazalkou, následovala kreveta v máslové omáčce se sušenými rajčaty, medailonky z vepřové panenky na pečených rozmarýnových bramborech s liškovou omáčkou v parmazánovém košíku a sladkou tečkou byl domácí tvarohový koláč s jahodovou omáčkou.

Vše bylo na vysoké úrovni i s pozorností podniku ve formě skleničky vína pro každého. Obsluha vždy před chodem odprezentovala, co budeme jíst. Jsem přesvědčena, že to byl a je nezapomenutelný zážitek,“ zhodnotila tento večer Pavla Nováková.